You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

Ruilen & Retourneren

Hoe kan ik mijn newbsports.com-bestelling wijzigen of annuleren?

We weten dat u uw nieuwe producten snel wilt hebben, dus we streven ernaar om elke bestelling te verwerken vanaf het moment dat we deze ontvangen. Helaas kunnen we na het plaatsen van een bestelling geen wijzigingen of annuleringen aanbrengen. U kunt uw bestelling altijd retourneren door ons retourproces hieronder te volgen.

Je aankoop retourneren

1. Vraag eenvoudigweg binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling om een ​​Return Merchandise Authorization (RMA) -nummer.

2. Meld u aan bij uw account en selecteer onder Mijn bestellingen het ordernummer met de items die u wilt retourneren.

3. Klik op de knop CREATE A RETURN / EXCHANGE en volg de stappen

4. Vink het vakje aan om akkoord te gaan met ons Retourbeleid. We sturen u vervolgens een e-mail met uw RMA (Returns Merchandise Authorization) en het referentienummer van de koerier.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met het trackingnummer. Als u een terugkerende klant bent, kunt u uw bestelstatus controleren door u aan te melden bij uw account. Als u een nieuwe klant bent, controleer dan de e-mail van uw verzonden bestelling voor een link om uw bestelling te volgen.


Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Raadpleeg de sectie Verzenden hieronder.


Wat als mijn bestelling beschadigd, verkeerd of gedeeltelijk is ontvangen?

Als u problemen ondervindt met uw bestelling, raadpleeg dan onze instructies voor retourneren hieronder.


Open doos

Open box-items kunnen hebben gediend als displays of klantretours. Product kan slijtplekken, krassen, deuken en vlekken hebben. Dozen kunnen slijtage vertonen, schoenen kunnen in een merkloze doos komen. veters, vloeipapier en accessoires worden mogelijk niet meegeleverd.


Wat is de toestand van de koopwaar?

Alle artikelen te koop worden onderzocht en als ongedragen beschouwd. Retourzendingen die niet aan ons beleid voldoen, worden niet geaccepteerd en worden teruggestuurd naar de klant.


Een terugbetaling ontvangen

Uw terugbetaling wordt bijgeschreven op de oorspronkelijke betaalmethode of als winkelkrediet voor uw account.

Houd er rekening mee dat terugbetalingen tot 10 werkdagen kunnen duren om op uw account te worden weergegeven vanwege de verschillende verwerkingstijden tussen betalingsproviders.